Kalamon är oliver som produceras i Kalamata-regionen, Peloponnesos och angränsande regioner.
Dess karakterisktiska smak, salt och fruktig på samma gång, sätter dem högst upp på listan för de mest uppskattade oliverna.
Använd dem som t ex aperitif eller för att berika sallader, smörgåsa.
Kalamon oliverna är en del av greklands kulinariska identitet.
PHILIPPOS Kalmon sortiment är noggrannt utvalda från de bästa olivodlingsregionerna, Messinia, Ilia, Aitoloacharnania.
Förvaras i extra jungfruolivolja för att behålla all sin rikedom.
PHILIPPOS Kalamon Olives
Innehåller vaccumförpackade oliver i extra jungfruolivolja,
95 g, 20 Kr
250 g, 45 Kr
PHILIPPOS Olives
Innehåller vacuumförpackade
Gröna oliver i Citronmix
95 g, 20 Kr
250 g, 45 kr
PHILIPPOS Olives
Innehåller vacuumförpackade
Gröna oliver Spicy
95 g, 20 Kr
250 g, 45 kr